Ik

Ik beschouw mezelf als een avonturier van het leven. Dat ontdekte ik jaren geleden dankzij een burn-out, die gepaard ging met een uitdagend jaar waarin ik alles losliet wat me dierbaar was, alles wat ik dacht te zijn. Tegelijkertijd voelde ik in de onderstroom dat daarin wel eens het grootste geschenk aan mezelf kon liggen. Om dit zelf (terug) te vinden besloot ik de wereld en dan vooral de natuur in te trekken. Ik kwam er mezelf tegen, begon mijn schaduwkanten bloot te leggen en patronen aan te pakken, om uiteindelijk thuis te komen bij mijn ware ik. In verbinding met bergen en zee heelde ik beetje bij beetje. Ik leerde dat in elke crisis een kans zit. Ik verloor het beeld van wie ik dacht te zijn, maar vond in de plaats daarvan mijn diepe wilde zelf terug.

 

“For whatever we lose (like a you or a me),

It's always our self we find in the sea.”

e.e. cummings

 

Niet alleen dat, ik ontdekte onderweg ook het vermogen te hebben om anderen hun diepe kern en energie te voelen en daarin een liefdevolle gids te kunnen zijn om transformatie te brengen. Meermaals werd ik tijdens mijn reizen uitgenodigd door iets groters dan mezelf, en laadde ik de batterijen van mensen om me heen op, letterlijk en figuurlijk. Ik bracht hen in contact met hun eigen natuur, hun droom, zielsverlangen en/of hun eigen lichaam. Want van daaruit vertrekt voor mij ware intimiteit. Vanuit een diep vertrouwen en thuiskomen in jezelf, om zo keuzes te kunnen maken die dichter bij je ware zelf liggen en zo meer vitaliteit, harmonie, verbinding en geluk brengen. Intimiteit en seksualiteit beginnen steeds bij jezelf. Vanuit de manier waarop jij het leven toelaat en in het leven staat. Enkel zo kan je bewuste relaties aangaan. Want als mens ben je geen eiland, maar deel van een groot universeel en relationeel geheel. Menselijke relaties zitten vol rijkdom, ze voeden ons en dagen ons uit. Het zijn afdrukken van jezelf in de buitenwereld. Hun spiegelbeeld toont ons waar we nog in kunnen groeien, waar we nog werk te verrichten hebben. 

 

Jij

Voor mensen die :

- willen leren leven volgens hun eigen zielsvelangen

- willen thuiskomen in hun eigen lichaam

- bewuster willen handelen en liefhebben

- meer harmonie willen in zichzelf en hun relatie

- bewuster willen omgaan met hun seksualiteit

- meer balans willen brengen tussen hun man en vrouw

- de werking van de ziel in relaties willen ontdekken

- zielsverwanten en tweelingzielen op hun pad ontmoeten

- gewoon willen genieten van een ontspannende massage

 

Wij

Alles wat ik leerde over het leven komt voort uit intermenselijke relaties, de natuur en een diep weten. Tijdens een gesprek nodig ik je graag uit om samen met mij op ontdekkingstocht te gaan in jezelf en je relaties. Maar weet dat de enige die jou kan helen, jijzelf bent. Ik wandel enkel een stukje mee op je pad en wijs waar nodig de weg naar jouw eigen innerlijk leiderschap. Soms gebruik ik ook het medium van tarot- en/of orakel kaarten om een obstakel op de weg dieper uit te spitten. Daarnaast richt ik me vaak tot lichaamswerk en beweging, aangezien het lichaam veel wijzer is dan ons denken. Het lichaam is een rechtstreekse vertaler van onze energie en emoties. De mate waarin je emoties doorvoelt en toelaat in je lichaam, bepaalt hoe je in relaties staat en hoe je het leven vorm geeft.

 

Tarief

Individuele begeleiding : 60 euro (60 min) of 75 euro (90 min)
Holistische massage of reiki : 75 euro (90 min in totaal, inclusief voor en/of nabespreking