Mijn naam is Steffi

Al vele jaren ben ik gefascineerd door bewust leven, psychologie, Reiki, Sjamanisme, meditatie en persoonlijke groei. Het is mijn missie om mensen opnieuw op een dieper niveau te laten verbinden met zichzelf, zowel lichamelijk, energetisch, mentaal en spiritueel. 

Hoe het begon

Zoals vele onder ons was ook mijn pad tot hier alles behalve vlekkeloos. We krijgen veel mee vanuit onze kinderjaren, gaan bepaalde wegen in tijdens onze jeugd en zijn onszelf soms wel even kwijt. Althans zo was het voor mij.

Gelukkig ben ik als kind, via mijn ouders, al in contact gekomen met spiritualiteit en bewustzijn . Daar bedoel ik mee dat ik mezelf vragen stelde over: wat komen we hier doen? Wat willen bepaalde gebeurtenissen ons zeggen? Hoe mediteer je? Wat is het grotere plaatje? En vooral: niets ontwijken maar doorvoelen ;).

 

Na hopen schaduwwerk, patronen & mechanismen doorbreken, véél kennis tot me te nemen, mijzelf onvoorwaardelijk graag leren te zien en te verbindenmet mijn eigen ziel, was het tijd om mijn wijsheid met de wereld te delen. Elke dag ben ik ongelofelijk dankbaar dat ik mijn missie op deze manier met jou mag delen. 

 

Ik studeerde af als zorgkundige, startte nadien als jonge moeder en prille twintiger een driejarige opleiding tot begeleider/opvoeder waarin veel psychische/mentale processen aan bod kwamen. Vooral ook mijn eigen bewustwording en reflectievermogen is in deze opleiding sterk gegroeid. 

Nadien volgde ik een opleiding tot mindfulnesscoach, helende dans, werkvloercoach en een gecertificeerde tweejarige opleiding tot welzijnscoach.

De puzzelstukjes vielen pas écht volledig in elkaar toen ik in 2020 in aanraking kwam met sjamanisme. In 2021 ronde ik een opleiding universeel sjamanisme/ het pad van de medicijnvrouw af en volgde ik een opleiding chakraleer. Ook mocht ik mijn inwijding in Reiki en Seichem 2 ontvangen. 

Tussendoor volgde ik een (heerlijke) training om vrouwencirkels te begeleiden. Momenteel volg ik de driejarige 'Pampamesayok', dit is een opleiding in Inca sjamanisme, als hoedster van de aarde ♡. 

Praktisch

Doelgroep

(Jong) Volwassenen

Tarief

Intakegesprek: 65 euro (inclusief aanmaak dossier)
Individuele begeleiding: 60 euro / 50 min

Na elke sessie wordt er afgerekend. U kan contant of via Payconiq betalen.